Home » Utrustning » Allt för friluftsfantasten

Allt för friluftsfantasten

Att vara ute i den friska luften och röra på sig, även kallat för friluftsliv i många fall, är något av det allra bästa som finns enligt vissa. Och är det någon som inte förstår varför? Knappast! För om det är något som vi mår bra av så är det natur, och det ska man ta vara på genom att bli så bra på friluftsliv som det bara går! 

Att vistas ute i den friska luften är verkligen något som får oss människor att må otroligt bra, och därmed något som man ska utnyttja så mycket som de bara går! För vissa så innebär det att man ser till att bli Sjöbefäl, så att man kan vistas ute på vattnet med trygghet, och för andra så innebär det att närda ner sig i kartor, kompass och vandringskängor, så att man har den allra bästa utrustningen! Och för dem så är nog nyheten nedan från gp.se till stor glädje:

Gratiskartor är helt okej för det mesta när du rör dig i städer och på vägar. Ska du ut i naturen är terrängkartan bättre. Nu finns en ny svensk kartapp där du kan köpa fjällkartor och topografiska kartor över friluftsområden.

Med en app med karta så kan man helt klart vara säker på att man slipper gå vilse. Sen är det bara att börja planera vart man vill gå! Vissa föredrar det svenska fjället, medan andra tycker det är roligare att vandra på en riktig charterort. Vi tycker att allting är roligt, men en blandning av dem båda kanske är det allra bästa. Då får man det bästa av två, vackra vandringsvärldar!

Klicka på bilden för att läsa mer om den nya kartappen!

Comments are closed.