Home » Utrustning » Rätt kläder för friluftslivet

Rätt kläder för friluftslivet

Något som genomsyrar hela tanken med friluftsliv är att man är ute i naturen, oavsett väder. Man klär sig efter väderlek och njuter av att vistas i naturen oavsett temperatur. På grund av detta är det såklart otroligt viktigt att klä sig rätt för att kunna känna sig helt tillfreds och fokusera endast på njutningen i naturen och utan att varken frysa eller vara för varm.

Att ha kläder i bra kvalitet, av material som andas är därför A och O. Orage är ett märke som tillverkar allt från underställ och jackor till byxor och mössor. Allt i material som andas och är rätt för dig i ditt aktiva liv. Vare sig man är skidåkare, bergsklättrare eller bara gillar att ta långa promenader i skogen så passar kläder från Orage perfekt.

Även då många sportmärken gör kläder anpassade för en viss sport så finns det inget som säger att en skidjacka är helt fel vid en vintervandring i skog eller berg. Skidjackor har ofta en speciell ficka för till exempel dina skidglasögon och liftkort men det vindtäta materialet som är gjort för att följa din kropps rörelser, och låter din hud andas och vara torr även under ansträngning, är självklart inte fel även om du inte är i en skidbacke. Så länge du har kläder i bra material och kvalitet, som också är rätt för det väder du ska vistas i, så kan det inte gå fel. Gå på känsla och satsa på komfort och kvalitet, sen är du redo för det aktiva livet.

Comments are closed.